Kromhoutstraat Eindhoven

Te huur

Kromhoutstraat
5622 GV, Eindhoven

€ 1.350 / p.m.

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 65 m2
  • Inhoud: 192 m3
  • Bouwjaar: 1953

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan:

Een 3-kamerappartement op de eerste verdieping gelegen aan het ‘Lieven de Keypark’ met 2 balkons en berging in de kelder.

Indeling:
Entree/hal: Gemeenschappelijke toegang met bellentableau, intercom, brievenbussen en trappenhuis.
Vanuit het trappenhuis zijn de bergingen in het souterrain bereikbaar.

APPARTEMENT (1e Verdieping)
Entree/hal: Hal met meterkast en luxe betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje. Toegang tot alle vertrekken. De woonkamer geniet door de grote raampartijen en de ideale ligging op het Zuidwesten over een prettige zonnige lichtinval met een balkon aan de achterzijde.
De keuken is voorzien van een tegelvloer en is uit gerust met de volgende apparatuur; Gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, combi-oven en vaatwasser. Vanuit de keuken is er toegang tot de badkamer. En een deur met toegang tot een tweede balkon aan de voorzijde.

Badkamer: Direct vanuit de keuken toegankelijke gemoderniseerde en luxe uitgevoerde doucheruimte met ruime inloopdouche en thermostaatkraan. Praktisch wandmeubel met voldoende bergruimte. Een fraaie designradiator en wandspiegel met verlichting maken het geheel compleet.

Slaapkamers: De twee zonnige slaapkamers zijn aan de achterzijde van het appartement gelegen en zijn beide vanuit de hal bereikbaar. Slaapkamer 1 (9 m2) als slaapkamer 2 (7 m2) zijn netjes afgewerkt met gestucte wanden en laminaatvloer.

Buiten:
Balkon: Het balkon aan de achterzijde is mooi zonnig gelegen. Leuk uitzicht over het fraai aangelegde plantsoen. Het tweede balkon aan de voorzijde kijkt uit over de straatzijde waar zich tevens de parkeervoorzieningen bevinden.

Berging:
Direct onder het complex bevindt zich een eigen afsluitbare berging met elektra. Door de hoekligging is de ruimte extra groot en biedt het diverse mogelijkheden. Via een achteruitgang is de berging prima met de fiets toegankelijk.

Omgeving: Zeer centrale ligging met alle mogelijke voorzieningen in de directe omgeving, gelegen aan wandelpark met diverse speelvoorzieningen en grasveld. Op loopafstand van alle winkelvoorzieningen zoals “Woensel XL” en winkelplein “Mensfort”. Diverse uitvalswegen, sportpark, scholen en recreatiemogelijkheden in de directe nabijheid.

ALGEMEEN:

– Volledig gestoffeerd, laminaat en gordijnen
– Beschikbaar per: 16-09-2024
– Huurprijs €1350,- inclusief servicekosten, excl. GWE
– Waarborgsom: €1575,-
– Minimale huurtermijn: 12 maanden

De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×