Cornelis Bloemaertstraat Eindhoven

Verhuurd

Cornelis Bloemaertstraat
5622 EB, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 80 m2
  • Perceeloppervlakte: 149 m2
  • Inhoud: 210 m3
  • Bouwjaar: 1965

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt aan: Keurige tussenwoning met een lichte woonkamer met half open keuken en toegang naar de achtertuin, 3 (slaap)kamers en handige zolderetage met wasmachine. Nabij Winkelcentrum Woensel, Philips de Jongh park en diverse uitvalswegen!

BEGANE GROND:
Entree met meterkast, toilet, trapkast, opgang naar 1e etage en toegang tot woonkamer / keuken.

Fijne lichte woonkamer met directe toegang tot de recent vernieuwde keuken. De keuken is vv diverse inbouwapparatuur, zoals inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en oven. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin. Deze is v.v. een schuur en achterom.

Niet gemeubileerd!

1STE VERDIEPING:
Overloop met aansluitend 3 (slaap)kamers en de badkamer. 2 Slaapkamers zijn van prima formaat, de 3e slaapkamer kan oa prima dienst doen als thuiswerkplek! De badkamer is v.v, douche en wastafel met meubel. De badkamer compact maar modern en vorig jaar vernieuwd!

2DE VERDIEPING:
Via een vaste trap te bereiken zolderetage. Wasmachine is hier gesitueerd. Deze ruimte dient als opslagruimte.

BUITEN:
Ruime achtertuin met schuur en achterom.

Beschikbaar per: 1-2-2024
Maximale huurperiode: 12 maanden
Huurprijs: €1450,- p/m excl GWE
Waarborgsom: €2500,-

De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×