Leenderweg Eindhoven

Verhuurd onder voorbehoud

Leenderweg
5643 AK, Eindhoven

€ 753 / p.m.

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 35 m2
  • Perceeloppervlakte: 196 m2
  • Inhoud: 90 m3
  • Bouwjaar: 1930

Omschrijving

DOOR DE VELE AANMELDINGEN IS HET NIET MEER MOGELIJK OM OP DEZE WONING TE REAGEREN.

DHVC Vastgoed biedt aan: Aan doorgaande weg, in stadsdeel ‘Stratum’ ligt deze nette bovenwoning. De woning is voorzien van 1 slaapkamer en een fijn dakterras voor eigen gebruik!

Ligging:
De ligging tussen stad en uitvalswegen is ideaal, je bent met de auto binnen 2 minuten op de snelweg, en met de fiets in 7 minuten in het centrum. Juist even het verkeer en de drukte van de stad achterlaten? In 10 minuten wandel je naar het Genneper Park of het Stadswandelpark. Parkeren in de buurt is gratis. Er is een bushalte op een minuut loopafstand.

De woning betreft een 2-kamer appartement gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement is centraal gelegen in de nabijheid van uitvalswegen, benodigde (winkel) faciliteiten en het centrum van Eindhoven.

Globale omschrijving : entree, woonkamer met een open keuken voorzien van koelkast, kookplaat en afzuigkap. Slaapkamer circa 10m2 met wastafel. Badkamer voorzien van douche en toilet. Het dakterras is gelegen aan de achterzijde. Op de begane grond bevindt zich de berging / wasruimte welke is voorzien van een wasmachine (deze wordt gedeeld met 5 medebewoners).

LET OP: Het appartement is enkel geschikt voor bewoning door maximaal 1 persoon.

Huurprijs: €963,- p/m inclusief g/w/e en servicekosten.
Waarborgsom: €1926,-
Beschikbaar per: 15-07-2024
Minimale huurperiode: 12 maanden.
Huisdieren niet toegestaan

De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×