Jan Vermeerstraat 327 Venlo

Onder bod

Jan Vermeerstraat 327
5914 VT, Venlo

€ 229.000 / K.K.

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 89 m2
  • Inhoud: 324 m3
  • Bouwjaar: 1971

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Jan Vermeerstraat 327, Venlo

Ontdek de charme van het appartement aan de Jan Vermeerstraat 327 in Venlo, waar licht en ruimte elkaar ontmoeten in een harmonieus ontwerp. Dit appartement is een perfecte samensmelting van functionaliteit en comfort, met een doorzonwoonkamer die baadt in natuurlijk licht en een uitnodigende sfeer creëert voor zowel ontspanning als gezelligheid. Voeg hier een praktische keuken aan toe met een handige bijkeuken, twee veelzijdig in te delen slaapkamers en een badkamer die van alle gemakken is voorzien, en je hebt een thuis die klaar is om jouw persoonlijke touch te ontvangen. Laat je inspireren door de mogelijkheden die dit appartement biedt en maak van de Jan Vermeerstraat 327 jouw nieuwe adres.

Gelegen in een bruisende buurt, profiteert dit appartement van alle voordelen die de omgeving te bieden heeft. De Jan Vermeerstraat bevindt zich in een wijk die bekend staat om zijn levendige sfeer en uitstekende voorzieningen. Of je nu op zoek bent naar winkels, horeca, scholen of recreatiemogelijkheden, alles is binnen handbereik. De basisschool is op loopafstand, evenals het centrum van Venlo, waardoor je het gemak van het stadsleven combineert met de rust van een woonwijk. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid met zowel openbaar vervoer (bushaltes) als uitvalswegen (A67 en N271) ben je altijd snel waar je moet zijn, of je nu de stad in gaat of de regio verkent.

Appartement
Vanuit de gezamenlijke entree bereik je via de trap of lift het appartement, waar je wordt verwelkomd in een tochthal die doorloopt in de hal. Deze centrale ruimte verbindt je met de essentiële onderdelen van het appartement: twee slaapkamers, een separaat toilet, badkamer, keuken en een woonkamer.

De doorzonwoonkamer is de ideale plek voor jouw persoonlijke inrichting. Of je nu een gezellige filmavond organiseert of een diner voor vrienden, deze ruimte past zich moeiteloos aan jouw wensen aan.

De keuken, voorzien van een kitchenette met chromen handvatten en een houtlook keukenblad, biedt jou opslag voor al jouw kookgerei. Ook heb je vanuit hier direct toegang tot de bijkeuken voor extra opbergruimte.

In de badkamer, afgewerkt met lichte vloer- en wandtegels, vind je een wastafel en douche, waar elke dag opnieuw een moment van ontspanning wacht.

De slaapkamers bieden een rustige plek aan het einde van de dag, met de grootste kamer die toegang biedt tot een balkon, waar je kunt genieten van de buitenlucht en het uitzicht.

Bijzonderheden

– Gelegen in een levendige buurt met alle voorzieningen binnen handbereik
– Doorzonwoonkamer met veel natuurlijk licht
– Praktische keuken met aangrenzende bijkeuken
– Lichtbetegelde badkamer met douche
– Twee slaapkamers
– Lift aanwezig in complex
– Uitstekende bereikbaarheid met zowel openbaar vervoer als uitvalswegen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×