Ganserd 1 Eindhoven

Te koop

Ganserd 1
5641 LX, Eindhoven

€ 525.000 / K.K.

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 136 m2
  • Perceeloppervlakte: 305 m2
  • Inhoud: 496 m3
  • Bouwjaar: 1991

Omschrijving

Te Koop: Charmante Hoekwoning op Ganserd 1, Eindhoven

Welkom in de groene oase van Ganserd 1, een prachtige hoekwoning gelegen in een kindvriendelijke buurt in het hart van Eindhoven. Deze woning biedt de perfecte combinatie van comfort, ruimte en een ideale ligging. Daarnaast is de woning zeer energiezuinig dankzij het energielabel A.

Ruime Woonkamer
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een royale woonkamer, die badend in natuurlijk licht een warme en uitnodigende sfeer creëert. Met een woonoppervlakte van 136 m² en een inhoud van 496 m³ heeft u volop ruimte om uw woonwensen te realiseren. De open indeling biedt talloze mogelijkheden voor zowel ontspanning als entertainment, en maakt het gemakkelijk om uw eigen stempel op het interieur te drukken.

Grote Garage
Aan ruimte geen gebrek met een grote garage van maar liefst 25 m², perfect voor het stallen van uw voertuig(en), fietsen, en extra opslag. De garage biedt ook de mogelijkheid om deze om te bouwen tot een werkplaats of hobbyruimte.

Drie Slaapkamers
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, elk met voldoende kastruimte en grote ramen die zorgen voor een lichte en luchtige sfeer. Ideaal voor gezinnen, thuiskantoren of logeerkamers.

Riante Tuin
Een van de hoogtepunten van deze woning is de grote tuin, perfect voor kinderen om in te spelen, voor zomerse barbecues of gewoon om in alle rust van de natuur te genieten. De tuin biedt volop privacy en heeft diverse mogelijkheden om een prachtige buitenruimte te creëren.

Groene en Kindvriendelijke Buurt
Gelegen in een groene en kindvriendelijke buurt, biedt Ganserd 1 het beste van twee werelden: rust en veiligheid voor uw gezin, en toch dicht bij alle voorzieningen die Eindhoven te bieden heeft. Scholen, speeltuinen, winkels en openbaar vervoer zijn allemaal op korte afstand te vinden.

Waarom Ganserd 1?
• Voorzien van 16 zonnepanelen en energielabel A
• Hoekwoning voor extra privacy en lichtinval
• Ruime woonkamer die veelzijdige inrichtingsmogelijkheden biedt
• Grote garage van 25 m² voor opslag en meer
• Drie comfortabele slaapkamers voor het hele gezin
• Uitgestrekte tuin voor buitenplezier en ontspanning
• Woonoppervlakte van 136 m² en inhoud van 496 m³
• Groene en kindvriendelijke omgeving

Mis deze unieke kans niet om uw droomhuis te bemachtigen op een toplocatie in Eindhoven. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ervaar zelf de charme en mogelijkheden die Ganserd 1 te bieden heeft.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×