Grasparkiet 26 Eindhoven

Verkocht onder voorbehoud

Grasparkiet 26
5658 ED, Eindhoven

€ 650.000 / K.K.

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 155 m2
  • Perceeloppervlakte: 248 m2
  • Inhoud: 609 m3
  • Bouwjaar: 2003

Omschrijving

GEEN BEZICHTIGINGS MOGELIJKHEDEN MEER / NO VIEWING OPPORTUNITIES LEFT

Grasparkiet 26, Eindhoven

Zoek je naar een moderne, instapklare gezinswoning in een rustige en kindvriendelijke wijk van Eindhoven? Grasparkiet 26 zou zomaar jouw nieuwe adres kunnen worden. Deze ruime woning biedt alles wat een groeiend gezin zich kan wensen: veel leefruimte, een grote achtertuin, moderne faciliteiten, en dat alles in een buurt die zowel levendig als praktisch is.

De ligging van Grasparkiet 26 is werkelijk ideaal. Op slechts een steenworp afstand vind je diverse scholen, supermarkten, gezellige cafés en eetgelegenheden. Het groen in de omgeving nodigt uit tot lange wandelingen of fietstochten, terwijl sportfaciliteiten voldoende kansen bieden om actief bezig te zijn. Met de bushalte praktisch op de hoek en de uitvalswegen binnen enkele minuten bereikbaar, zijn zowel het centrum van Eindhoven als andere grote steden gemakkelijk en snel te bereiken.

Begane grond
Eenmaal binnen in de hal valt direct de ruime opzet en het hoge plafond op, waardoor je meteen de moderne sfeer van de woning proeft. De prachtige natuurstenen vloer voert je langs de trapopgang, voorzien van een indrukwekkende doorkijk naar boven, richting het hart van het huis: de woonkamer.

De woonkamer, badend in natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen en openslaande tuindeuren, belooft menig gezellige avond. De ruimte is perfect om zowel een ruime zithoek als een grote eethoek in de eetkamer te huisvesten, vanwaar je een prachtig zicht op de groene achtertuin hebt. De gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming. Aangrenzend tref je de semi open keuken, een ware droom voor elke kookliefhebber. Ingericht met een licht keukenmeubel en een werkeiland, beiden voorzien van een contrasterend werkblad, en uitgerust met een keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser, genoeg opbergruimte, en veel werkruimte aan het eiland.

Eerste verdieping
Loop verder naar de eerste verdieping en laat je verrassen door de ruime, lichte overloop met vide die toegang biedt tot drie sfeervol afgewerkte slaapkamers en de modern uitgeruste badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde van het huis is bijzonder ruim en licht door de grote raampartijen, terwijl de twee andere kamers een perfecte plek bieden voor kinderen of gasten, compleet met ruime afmetingen en een heldere lichtinval. In de overloop en de slaapkamers ligt een massief eikenhouten vloer.

De badkamer vormt een harmonieus geheel met lichte wandtegels, donkere vloertegels, een ontspannende whirlpool, separate douche, wastafel, en designradiator – klaar voor de hectiek van de ochtend of een ontspannen afsluiting van de dag.

Tweede verdieping
Een verdieping hoger openbaart zich de vierde slaapkamer: een riant toevluchtsoord met nette afwerking, een lichte laminaatvloer en grote raampartijen die voor een fantastische lichtinval zorgen aan beide zijden van de kamer.

Buitenruimte
De buitenruimte van Grasparkiet 26 laat niets te wensen over. Aan de voorzijde beschik je over een eigen oprit met toegang tot de berging/garage, en een fraai aangelegde voortuin. En aan de achterzijde vind je een achtertuin die uitblinkt door volwassen beplanting, veel privacy, een ruim gazon, houten berging en een gezellig terras met uitvalscherm – perfect voor die lange zomeravonden.

Bijzonderheden
– Moderne gezinswoning in kindvriendelijke buurt
– Ruime en lichte woonkamer
– Moderne keuken met hoogwaardige apparatuur
– Drie slaapkamers op de eerste verdieping, vierde slaapkamer op de tweede
– Badkamer met whirlpool en separate douche
– Royale, groen aangelegde achtertuin met volwassen beplanting en veel privacy
– Fraaie voortuin met eigen oprit
– Berging/garage met witgoedaansluitingen
– Stadverwarming in geheel Meerhoven

Ontdek het zelf: Grasparkiet 26 in Eindhoven is de perfecte thuisbasis voor jouw gezin. Een woning waar elke kamer inspireert en uitnodigt om er het beste van je dag te maken.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×