Beeldbuisring 34 Eindhoven

Te koop

Beeldbuisring 34
5651 HA, Eindhoven

€ 535.000 / K.K.

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 106 m2
  • Inhoud: 364 m3
  • Bouwjaar: 2015

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt aan; Beeldbuisring 34 in Eindhoven!

Een uniek en hoogwaardig 3-kamer appartement met een industriële look, op zeer gewilde woonlocatie in Strijp R. Het voormalig RAG gebouw functioneerde als pompgebouw en voorzag de omliggende Philips fabrieken van onder andere perslucht en vacuüm. Het gebouw is compleet gerenoveerd en ontworpen door architectenbureau Eek en Dekkers ( Piet Hein Eek & Iggie Dekkers).

Dit luxe 3-kamer appartement is volledig op maat afgewerkt met oog voor detail. Het appartement beschikt over een industriële look wat je terugziet in de grote open ruimtes, gerenoveerde authentieke stalen kozijnen en de betonlook vloeren en plafonds. De royale open living geeft je een gevoel van vrijheid en een uitstekende plek om samen met vrienden en familie te genieten!
Het appartement beschikt verder over 2 slaapkamers, moderne open-keuken met kookeiland, luxe badkamer/sanitair, ruim balkon, eigen parkeerplaats en een riante kelder van ca. 80m²!

Woonkamer
We starten in het woongedeelte. De woonkamer beschikt dankzij de grote ramen en de dubbele schuifpui naar het balkon over aangenaam licht en er is voldoende ruimte voor een grote zithoek die je naar eigen wens in kunt delen. Op de vloer ligt een fraaie donkere gietvloer met een industriële look en de wanden zijn strak afgewerkt.

Keuken:
Naast een fijne zithoek is er in het woongedeelte nog meer dan genoeg plek voor een ruime eettafel. Het appartement beschikt over een luxe en moderne open keuken. Deze is opgesteld met een kastenwand met Amerikaanse koelkast en de nodige inbouwapparatuur zoals; een Quooker, vaatwasser, oven, combi magnetron/grill, downdraft afzuigsysteem, RVS spoelbak, en 5-pits gaskookplaat met wokbrander!. Verder is de keuken voorzien van een groot vrijstaand kookeiland. De daarin verwerkte bar met 4-zitplaatsen nodigt uit voor een gezellige borrel tijdens het koken. De keuken is uitgevoerd in hoogglans wit en biedt veel opbergruimte in de diverse onder en bovenkasten en lades.

Slaapkamers:
Het appartement beschikt over 2 royale slaapkamers. Deze zijn beide voorzien van een grijze gietvloer, authentieke stalen raamkozijnen en dimbare led-spots in het plafond. De masterbedroom geeft tevens toegang tot een en-suite badkamer welke is voorzien van een ligbad en een royale inloopdouche met regendouchekop. Verder beschikt de badkamer over een dubbele wastafel met meubel en grote spiegel.

Balkon:
Vanuit de woonkamer is via een dubbele schuifpui het ruime balkon te bereiken. Hier kun je in de middag heerlijk genieten van het buitenleven terwijl de zon op je gezicht schijnt voor de nodige vitamine D!

Parkeren/berging:
Bij het appartement horen nog een privé parkeerplaats en een gigantische kelder van ca. 80m² voor meer dan voldoende opbergruimte!

Ligging:
Dit fraaie appartement is gelegen in de hippe en levendige wijk Strijp-R. In deze industriële omgeving zitten talloze creatieve ondernemers, een indoor skatebaan en diverse eet- en drinktentjes. Verder op korte afstand van het stadscentrum van Eindhoven, Philips de Jongh park en diverse groen en speelvoorzieningen.

Kenmerken:
– Hoogwaardig en uniek luxe afgewerkt 3-kamer appartement met riant balkon
– Gelegen op zeer gewilde woonlocatie in Strijp-R
– Ontworpen door Piet Hein Eek & Iggie Dekkers
– Appartement is aangesloten op stadsverwarming en voorzien van een waterpomp met koeling/verwarming.
– Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en zeer ruime kelder van ca. 80m²

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×