Malvalaan 17 Waalre

Verkocht

Malvalaan 17
5582 BC, Waalre

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 141 m2
  • Perceeloppervlakte: 434 m2
  • Inhoud: 587 m3
  • Bouwjaar: 1977

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Malvalaan 17, Waalre

Deze woning aan de Malvalaan 17 in Waalre is een unieke hoekwoning die wacht op jouw persoonlijke touch. Met vier slaapkamers, ruime living, groene achtertuin en de mogelijkheid om de woning geheel naar eigen wens te moderniseren, is dit de ideale plek voor gezinnen. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die deze woning te bieden heeft!

De woning is gelegen op een gewilde locatie, omringd door een bosrijke omgeving. De afstand tot voorzieningen en uitvalswegen is ideaal. Op slechts enkele minuten afstand bevindt zich de dorpskern met allerlei winkels voor je dagelijkse behoeften, zoals een supermarkt, bakker, slager en drogist. Ook basisscholen en kinderopvang liggen op fiets- en loopafstand, wat het ideaal maakt voor gezinnen. Bovendien bereik je binnen 5 minuten zowel de A2 als de A67, waardoor je gemakkelijk naar andere bestemmingen kunt reizen.

Indeling
Begane grond
Bij binnenkomst via de zijkant kom je in een hal die toegang geeft tot het aparte toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping, de bijkeuken, de keuken en de woonkamer. De ruime woonkamer is voorzien van grote raampartijen en schuifdeuren naar de achtertuin, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt.

De woonkamer loopt naadloos over in de keuken. De landelijke en klassieke keuken is uitgerust met houten keukenkasten en biedt een inductiekookplaat, vaatwasser, diverse inbouwapparatuur en een inbouwkoelkast. Hier kun je de lekkerste gerechten bereiden en genieten van gezellige diners met vrienden en familie.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. De authentieke badkamer is voorzien van een heerlijk ligbad, een douche, een toilet en een wastafel. De slaapkamers verschillen in grootte en bieden volop mogelijkheden om naar eigen wens in te richten en te moderniseren.

Tweede verdieping
Via een trap is er toegang tot een ruime bergzolder. Deze extra ruimte biedt talloze mogelijkheden voor opslag of een hobbyruimte.

Buitenruimte
De woning beschikt over een zeer ruime en zonnige achtertuin, waar je kunt genieten van het buitenleven. Met veel groen en een grasveld is dit de ideale plek om te ontspannen. Daarnaast is er een overdekt terras waar je kunt genieten van gezellige momenten met vrienden en familie. De aanwezigheid van een garage biedt extra gemak en opslagruimte.
Bijzonderheden
– Hoekwoning
– Vier slaapkamers
– Groene achtertuin
– Alle voorzieningen nabij
– Goede bereikbaarheid

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×