Franklin D Rooseveltlaan 115 Eindhoven

Verkocht

Franklin D Rooseveltlaan 115
5625 AV, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 62 m2
  • Inhoud: 207 m3
  • Bouwjaar: 1975

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Franklin D Rooseveltlaan 115, Eindhoven

Aan de Franklin D Rooseveltlaan 115 vind je dit hippe appartement waar je bent voorzien van airco’s in zowel een slaap- én woonkamer, modern sanitair en een keurig balkon. Kortom, je komt hier niets te kort en kunt direct intrekken!

Dit appartement ligt tegenover winkelcentrum Woensel. Alle wenselijke voorzieningen zoals supermarkten, winkels, gezellige restaurants, een huisarts, ziekenhuis en tandarts op loopafstand. Daarnaast is de bereikbaarheid zeer goed met het openbare vervoer (bushalte) en uitvalswegen (A50 en N270) in de buurt.

Appartement
Het appartement is via een centrale entree met brievenbus en intercom te betreden van waaruit je binnenkomt in een hal. In deze hal ligt een keurige vloer en deze biedt toegang tot een toilet, badkamer, slaapkamer en een woonkamer.

In deze knusse woonkamer tref je een stijlvolle lichte vloer en een airco aan. Daarnaast heb je vanuit de woonkamer toegang tot een balkon en keuken. De open leefkeuken is voorzien van moderne witte keukenkasten met chroomkleurige handvatten, een inductiekookplaat, afzuigkap en koelkast.

De riante slaapkamer grenst aan de woonkamer en kijkt uit over het balkon middels een brede raampartij. Hierdoor heb je hier veel natuurlijk daglicht inval. Tevens is deze slaapkamer voorzien van een verfrissende airco. De airco werkt o.b.v. een warmtepomp.

Opvallend aan de badkamer is de schitterende grijze vloer en de witte wandtegels. In de badkamer ben je voorzien van een douchecabine met heerlijke regendouche, wastafel in meubel, wasmachine-aansluiting en een droger aansluiting. Het spoel/föhn toilet bevindt zich naast de badkamer en is voorzien van dezelfde schitterende vloertegels als in de badkamer. Daarnaast vind je hier een zwevend toilet en een wastafel.

Buitenruimte
Op het keurige balkon kun je heerlijk loungen of dineren. Daarnaast tref je hier kunstgras aan en kun je dankzij de raampartijen de slaapkamer in kijken.

Bijzonderheden
– Zeer goed onderhouden woning
– Airco in woon- en slaapkamer
– Woning voorzien van warmtepomp
– Een riante slaapkamer
– Een keurig balkon
– Appartement voorzien van 2 separate bergingen
– Bijdrage VvE per maand €237,- (bijdrage 2022)
– Alle voorzieningen nabij

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

135445398.pdf
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×