Pippelingstraat 51 Eindhoven

Verkocht

Pippelingstraat 51
5632 NR, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 106 m2
  • Perceeloppervlakte: 229 m2
  • Inhoud: 372 m3
  • Bouwjaar: 1968

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Keurig onderhouden hoekwoning gelegen op een ruim perceel en voorzien van een diepe eigen oprit, garage, 4 slaapkamers en een fraai aangelegde voor en achtertuin.

Indeling:

Begane grond:
Middels de keurig aangelegde voortuin toegang tot de woning, en middels de eigen oprit toegang tot de garage en achtertuin. Middels de overdekte entree is de hal te bereiken. Via de hal toegang tot de woonkamer, toiletruimte en de trapopgang naar de 1e verdieping.

Toiletruimte:
Verzorgde toiletruimte voorzien van een staand closet, fonteintje en afgewerkt met stucwerk wanden.

Woonkamer:
De royale woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, airconditioning, grote raampartijen aan de voor en achterzijde van de woning welke zorgen voor een natuurlijke lichtinval. Tevens biedt de woonkamer toegang tot de praktische trappenkast en de keuken.

Keuken:
De gesloten moderne keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combi-oven en rvs spoelbak. Ook is er voldoende bergruimte in de boven en onderkasten. De achtertuin is middels een loopdeur vanuit de keuken te bereiken.

1ste verdieping:
Middels de overloop toegang tot 3 slaapkamers, trapopgang naar de 2e verdieping en de badkamer.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1: aan de achterzijde van de woning gelegen en is ca 12m² groot en voorzien van een klein balkon.
Slaapkamer 2: aan de achterzijde van de woning gelegen en is ca 10m² groot.
Slaapkamer 3 is aan de voorzijde van de woning gelegen en is ca 10m² groot en voorzien van een wastafel. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en houten kozijnen.

Badkamer:
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, toilet en een wastafel met bijpassend badkamermeubel.

2e verdieping:
Middels de overloop toegang tot de voorzolder, cv-opstelling (2007) en de 4e slaapkamer.

Slaapkamer 4:
De ruime zolderkamer is voorzien van een dakkapel, kunststof kozijn en een laminaatvloer.

Tuin:
De ruime en keurige achtertuin is voorzien van buitenverlichting, sierbestrating in de vorm van een grindstrook, een tegelvloer, klein gazon en vaste beplanting. Vanuit de achtertuin toegang tot de garage en de oprit.

Garage:
Ruime garage van ca. 20m² welke is voorzien van elektra en elektrisch bedienbare roldeur.

Kenmerken:

• Fraaie hoekwoning gelegen op een gewilde en kindvriendelijke woonlocatie in de
wijk “ Vaartbroek ”te Eindhoven.
• De woning ligt nabij een winkelcentrum, alle denkbare voorzieningen, scholen, openbaar vervoer, stadscentrum van Eindhoven.
• De woning is geheel voorzien van dubbel glas en tevens van dak en vloerisolatie.
• De woning beschikt over een energielabel C.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×