Rector Heuvelsstraat 1 Helmond

Verkocht

Rector Heuvelsstraat 1
5704 AN, Helmond

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 122 m2
  • Perceeloppervlakte: 375 m2
  • Inhoud: 463 m3
  • Bouwjaar: 1935

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Keurig onderhouden vrijstaande woning gelegen op een gewilde woonlocatie in de wijk “Brouwhuis” te Helmond. De woning beschikt over 3 volwaardige slaapkamers, royale woonkeuken, moderne badkamer en sanitair en een keurig aangelegde voor- en achtertuin met fraaie overkapping en een ruime garage.

Ligging:
De woning is gelegen op een gewilde woonlocatie nabij het centrum van Helmond. Dit betekend letterlijk alle voorzieningen op loopafstand. Van de winkels tot de kapper, van je favoriete restaurant tot je vertrouwde bakker en het station van Helmond Brouwhuis is slechts enkele minuten fietsen en de perfecte verbinding van het openbaar vervoer binnen de omgeving van Helmond en Eindhoven.

Begane grond:
Een eigen voortuin biedt toegang tot de entree van de woning. Hier heeft u vanuit de ruime ontvangsthal welke is voorzien van een houtenvloer, toegang tot de meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer.

Woonkamer:
De riante woonkamer (L-woonkamer) heeft een prettige natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen aan de voor en zijkant van de woning en biedt tevens een prachtig glas in lood raam. De woonkamer is voorzien van een openhaard in de originele uitvoering met stenen omlijsting. Door de ruime afmetingen zijn er verschillende indelingsmogelijkheden voor het creëren van bijvoorbeeld een zithoek en eethoek. De keuken is toegankelijk vanuit de woonkamer.

Keuken:
Via de ontvangsthal en de woonkamer heeft u toegang tot de keuken. Deze is voorzien van een gas kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, spoelblok en een praktische werkplek die ideaal is voor werk aan huis.

Hal:
Deze is voorzien van een moderne tegelvloer, toiletruimte, de moderne badkamer, een wand met praktische opbergkasten en biedt u toegang tot de fraai aangelegde tuin.

Toiletruimte:
De toiletruimte is voorzien van een zwevend closet, (heren) urinoir, fonteintje en is geheel betegeld.

Badkamer: De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een inloopdouche (met glazen wand), een wastafel met bijhorend meubel en de aansluitingen voor uw witgoed.

Tuin:
De ruime achtertuin ligt gedeeltelijk op het noorden en westen en is voorzien van 2 terrassen waarvan er een is gelegen onder een prachtige overkapping met opbergruimte in het aangrenzende schuurtje, sierbestrating, vaste beplanting en een vijver. Aan de achterzijde is deze ook toegankelijk via een af te sluiten achterpoort en garage welke uitkomt op een achterzijde van het perceel.

Garage:
De vrijstaande stenen garage is voorzien van voldoende opbergruimte, elektra en een elektrisch bedienbare deur.

De eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, een toiletruimte, vlizotrap naar de tweede verdieping en is voorzien van een laminaatvloer welke doorloopt in alle 3 de slaapkamers op de eerste verdieping.

Slaapkamers:

Slaapkamer 1:
Deze kamer bevindt zich links van de trapopgang, kijkt uit op de achtertuin van de woning, is ruim bemeten en voorzien van een laminaat vloer, radiator, en een grote raampartij waardoor de slaapkamer een prettige en lichte ruimte is.

Slaapkamer 2:
Deze slaapkamer is voorzien van laminaatvloer, radiator, grote raampartij en heeft uitzicht op de achtertuin van de woning.

Slaapkamer 3:
Deze bevindt zich direct rechts langs de trapopgang, kijkt uit de op voorzijde en is voorzien van twee radiatoren, twee raampartijen, inbouwkast met fonteintje en tevens een laminaatvloer.

Toiletruimte:
Deze ruimte is voorzien van een staand closet en aan de linker en rechterzijde geheel betegeld.

2e verdieping:
De tweede verdieping is te bereiken middels een vlizo trap en hier bevindt zich meer dan voldoende opbergruimte.

Kenmerken:

• Royaal opgezette vrijstaande woning gelegen op een zeer gewilde woonlocatie aan de rand van Helmond in de oude dorpskern van Brouwhuis. In de directe omgeving vindt u winkel- en sportvoorzieningen, speeltuin, bos en uitvalswegen. De omgeving is groen en zeer kindvriendelijk.
• De woning beschikt over 3 volwaardige slaapkamers, 1 (opberg)zolder, garage met elektrische deur en een privacy biedende achtertuin.
• Gelegen nabij het centrum van Helmond met alle gewenste voorzieningen op korte afstand zoals; bus stop, winkels en uitvalswegen.

Algemene informatie:
De verzamelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de overeenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×