Klisbeek 10 Veldhoven

Verkocht

Klisbeek 10
5501 EM, Veldhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 143 m2
  • Perceeloppervlakte: 263 m2
  • Inhoud: 479 m3
  • Bouwjaar: 1976

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Ruim opgezette en uitgebouwde hoekwoning gelegen op een fraai hoekperceel op een zeer gewilde woonlocatie nabij het centrum van Veldhoven. De woning beschikt over een royale woonkamer, moderne badkamer en sanitair (vernieuwd in 2019), 4 slaapkamers, 2 balkons, uitgebouwde eetkamer/keuken, onderhoudsvriendelijke en grotendeels bestrate achtertuin met afgesloten carport en berging.

Ligging:
De woning is gelegen aan een verkeersarme en op kindvriendelijke woonlocatie in de wijk en op loopafstand van het City Centrum, het gemeentehuis, de bibliotheek, het theater, de bioscoop, het zwembad, park, supermarkten en scholen. Tevens goede verbinding naar Eindhoven, High Tech Campus, Flight Forum en op korte afstand van ASML, het Maxima Medisch Centrum en Eindhoven Airport. Daarnaast ook goed bereikbaar met het openbaar Vervoer (op loopafstand van de bushalte).

Indeling:

Begane grond:
Middels de keurig aangelegde voortuin toegang tot de overdekte entree. Vanuit hier heeft u toegang tot de ruime ontvangsthal. Middels de hal is er toegang tot de tuin, het toilet met fontein, de meterkast, opstelling cv-ketel (2009) en de woonkamer. De begane grond bestaat uit een ruime living in Z-vorm en is volledig voorzien van een nieuwe laminaatvloer met vloerverwarming.

Toiletruimte:
In 2019 geheel vernieuwd en voorzien van een zwevend toilet, fonteintje en is gedeeltelijk betegeld en afgewerkt met strak stucwerk wanden.

Woonkamer:
De woonkamer is een ruime leefruimte welke uitkijkt op de tuin (inclusief deur met toegang naar de tuin) met veel lichtinval. De ruimte onder de trap wordt gebruikt als kastruimte.

Keuken:
De eetkamer/keuken is aan twee kanten uitgebouwd waardoor er een ruime leefruimte is ontstaan. Deze ruimte is voorzien van een verlaagd plafond met inbouwspotjes. De ruime open keuken is voorzien van een Amerikaanse koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron en vaatwasser. Via de keuken is er toegang naar een bijkeuken welke voorzien is van wasbak en legplanken.

1e verdieping:
De eerste verdieping is volledig voorzien van een nieuwe laminaatvloeren, verder op deze verdieping een moderne badkamer en 3 slaapkamers waaronder twee royale slaapkamers. Middels een ruime en verlengde overloop is er toegang tot een tweede ruim balkon. Deze overloop is te gebruiken als kledingkast en wasruimte, voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droger. De overloop beschikt over een prettige natuurlijke lichtinval vanwege de grote lichtkoepel.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1: Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft toegang tot een ruim balkon wat op het zuiden gelegen is.
Slaapkamer 2: Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer 3: Slaapkamer 3 is tevens gelegen aan de voorzijde van de woning.

Badkamer:
De badkamer is in 2019 geheel vernieuwd en voorzien van een royale inloopdouche, zwevend toilet, designradiator, raam en een wastafel met bijpassend meubel. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een stucwerk plafond.

2e verdieping:
De tweede verdieping beschikt over een ruime overloop met toegang naar de vierde slaapkamer en een separate bergruimte.

Slaapkamer 4:
Is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een laminaat vloer, 2 raampartijen en een radiator.

Tuin:
De woning beschikt vanwege haar positie als hoekwoning over een ruime grotendeels bestrate en speels ingedeelde achtertuin. De tuin is voorzien van diverse terrassen om te zitten (verdeeld door verhoogde en verlaagde delen), een kleine vijver, open haard, carport en garage. De tuin is bereikbaar door middel van een poort aan de straatzijde, een deur vanuit de hal en een deur vanuit de woonkamer.

Carport/berging:
De woning beschikt over een carport met elektrische garagedeur met afstandsbediening en een stenen berging voorzien van elektra.

Kenmerken:
• De woning is voorzien van dak-, spouwmuur- en vloerisolatie en nagenoeg volledig voorzien van dubbel glas.
• De woning is in 2019 geheel voorzien van nieuw stucwerk en nieuwe laminaatvloeren.
• De woning is in 2019 voorzien van een nieuw sanitair en badkamer.
• De woning is in 2019 op de begane grond en 1e verdieping voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas.
• De gevel van het huis is in 2017 volledig zand gestraald en opnieuw gevoegd.
• De tuin is in 2017 opnieuw betegeld/aangelegd met een kleine vijver en een open haard

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×