Geleenhof 40 Eindhoven

Verkocht

Geleenhof 40
5655 AH, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 120 m2
  • Perceeloppervlakte: 157 m2
  • Inhoud: 410 m3
  • Bouwjaar: 1973

Omschrijving

DHVC vastgoed biedt u aan: Op rustige en centrale woonlocatie in de wijk ‘Hanevoet’ ligt deze ruime en geheel gemoderniseerde tussenwoning met berging en achterom. De woning beschikt onder meer over een recent vernieuwde moderne badkamer, vier volwaardige slaapkamers en een privacy biedende achtertuin gelegen op het oosten.

Ligging:
De woning is gelegen aan een rustige straat met op steenworpafstand een speeltuintje. Centraal gelegen in de wijk ‘hanevoet’ op korte afstand van alle denkbare voorzieningen zoals Winkelcentrum Kastelenplein, openbaar vervoer, scholen, sportaccommodaties en uitvalswegen. ASML en High Tech Campus zijn eveneens op korte afstand gelegen en goed bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:
Middels de voortuin naar de overdekte entree toegang tot de hal voorzien van laminaatvloer met meterkast, toiletruimte en de woonkamer.

Toiletruimte:
De gedeeltelijk betegelde moderne toiletruimte is vernieuwd in 2017 en voorzien van een zwevend toilet met fonteintje.

Woonkamer:
Ruime en lichte woonkamer met laminaatvloer, praktische trapkast met voldoende opbergruimte en trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer geniet van een prettige lichtinval door de grote raampartijen aan de voor en achterzijde. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken en een tussenportaal voorzien van vloerbedekking met een deur naar de achtertuin.

Keuken:
Aan de voorzijde gelegen, half open keuken met tegelvloer. De keukeninrichting (in L-opstelling) is voorzien van een composiet keukenblad met rvs spoelbak, gaskookplaat (4-pits), rvs afzuigkap, vaatwasmachine (2020), koelkast (2020), combi-oven magnetron (2020) en diverse laden en kasten voor meer dan voldoende opbergruimte.

Eerste verdieping:
Middels de trapopgang naar de 1e verdieping met overloop welke toegang biedt tot 3 volwaardige slaapkamers en de moderne badkamer.

Slaapkamers:
Op de 1e verdieping bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers welke allemaal zijn voorzien van een laminaatvloer.

Badkamer:
Modern betegelde badkamer (vernieuwd in 2017) met ruime inloopdouche, modern badkamermeubel met wastafel, wandcloset, aansluitingen wasmachine en een designradiator.

Tweede verdieping:
Overloop met laminaatvloer met toegang naar de stookruimte met opstelling cv-combiketel (huur) en naar een berging. Vanuit de overloop tevens toegang tot de royale zolder-/slaapkamer voorzien van vloerbedekking en dakraam.

Tuin:
Privacy biedende achtertuin met extra berging (voorzien van elektra) en afsluitbare achterom. De tuin is voorzien van sierbestrating, borders met vaste beplanting en een buitenkraan.

Kenmerken:
• Ruime tussenwoning gelegen op gewilde woonlocatie in de wijk “Hanevoet” te Eindhoven
• De woning is geheel voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing.
• In 2017 voorzien van nieuw sanitair en moderne badkamer.
• De woning beschikt over een gehuurde cv-ketel (2017), de maandelijkse kosten zijn hiervoor € 32,20 per maand.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×