de Greide 46 Eindhoven

Verkocht

de Greide 46
5622 ND, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 59 m2
  • Inhoud: 192 m3
  • Bouwjaar: 1977

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Op de 8ste verdieping gelegen licht en volledig instapklaar 2-kamer (hoek) appartement met een fraaie living, moderne keuken en badkamer. Het appartement is gelegen op de 8e verdieping en heeft een prachtig wijds uitzicht.

Ligging:
De Greide 46 is gelegen in de wijk Kronehoef, stadsdeel Woensel. Een praktische locatie slechts 5 tot 10 minuten fietsen van het centrum van Eindhoven met al haar voorzieningen, beide NS stations (Eindhoven & Strijp-S/Beukenlaan), het gezellige Strijp-S, de TU/e, Fontys, Design Academy en de ziekenhuizen Maxima Medisch Centrum en het Catharina Ziekenhuis. Tevens op slechts een paar minuten lopen van het gezellige winkelgebied aan de Kruisstraat/Woenselse markt met de winkels voor de dagelijkse boodschappen, de zaterdagse weekmarkt en diverse restaurants. Voor het complex is een parkeerterrein waar voldoende parkeergelegenheid is. Door de ligging nabij directe uitvalswegen (JF Kennedylaan en de Ring) bent u snel onderweg in alle windrichtingen.

Begane grond:
Op de parterre bevindt zich een mooie centrale entree met elektrisch bedienbare deuren en extra nachtbeveiliging. Hal met brievenbussen en bellentableau alsmede deur naar centrale fietsenberging. Hierachter een afgesloten hal met een tweetal liften en deur naar trapopgang. Op de parterre alsmede op de 1e en 2e verdieping bevinden zich de afzonderlijke bergingen. Bij dit appartement behoort een berging welke gesitueerd is op de begane grond

8e verdieping:
Op de 8e woonlaag bevindt zich een zeer ruime keurig ingerichte centrale verdiepingshal welke toegang biedt tot een zestal appartementen. Tevens bevinden zich hier de individuele meterkasten. De bijbehorende meterkast heeft vier groepen.

Appartement:
Hal met intercominstallatie, garderoberuimte en praktische kastenwand met veel opbergruimte. Ruime woonkamer met grote raampartijen waardoor een optimale lichtinval gewaarborgd is. Het gehele appartement is voorzien van een lichte v-groef laminaatvloer afgewerkt met hoge plinten.

Keuken:
Half open, geheel gemoderniseerde keuken met moderne inrichting voorzien van roestvrijstalen spoelbak, ingebouwde keramische kookplaat, rvs afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak en combi-oven/magnetron.

Slaapkamer:
Vanuit de hal toegang tot een zeer ruime slaapkamer voorzien van grote wandkast met inbouwverlichting en alsmede een deur naar het zonnige balkon op het Oosten. Vanaf deze 8e verdieping heeft u een prachtig uitzicht over Eindhoven.

Badkamer:
Vanuit hal bereikbaar de ruime licht betegelde badkamer ingericht met een ruime douchecabine met thermostaatkraan, toilet, vaste wastafel en tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasautomaat.
Bijzonderheden:

• Fraai 2-kamer (hoek)appartement met een moderne afwerking gelegen op een gewilde woonlocatie nabij het centrum van Eindhoven en alle denkbare voorzieningen.
• Het betreft hier een goed verzorgd en representatief appartementencomplex welke wordt beheerd door een actieve en professionele vereniging van eigenaren.
• De maandelijkse bijdrage aan de VVE is € 112,60, en hiernaast betaal je een voorschot van € 125,- inzake stookkosten.
• Er is een groot gemeenschappelijk zonneterras op de 15e woonlaag.
• Ideaal starters appartement of beleggingsobject

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×