Perseuslaan 10 Eindhoven

Verkocht

Perseuslaan 10
5632 AD, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 158 m2
  • Perceeloppervlakte: 248 m2
  • Inhoud: 538 m3
  • Bouwjaar: 1972

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Een ruime bungalow gelegen op een gewilde woonlocatie met prachtige, mooie ligging aan het water!
Deze ruime bungalow is o.a. voorzien van een riante living met eiken vloer en open haard, woon-keuken, vier slaapkamers (waarvan 1 op de verdieping), modern vernieuwde badkamer, inpandige berging, privacy biedende patiotuin met kleine tuinberging en een separate garagebox.

Ligging:
Gelegen op een fraaie woonlocatie in de villawijk “Luytelaer” met vrij uitzicht aan de voorzijde op veel groen en water. Gunstige en centrale ligging t.o.v. scholen, winkels, natuur en uitvalswegen.

INDELING:

Begane grond:
Hal:
Entree via de voortuin welke grenst aan gemeentelijk groen en een fraaie waterpartij. Ruime hal voorzien van tegelvloer, stucwerk wanden- en plafond, garderoberuimte, trapopgang naar de verdieping en verwarmingsradiator. De hal biedt toegang tot diverse vertrekken.

Toilet:
Grotendeels betegeld toilet voorzien van hangend closet, fonteintje en elektrische afzuiging.

Living:
Riante living voorzien van eiken vloer met moderne hoge plinten, stucwerk wanden- en plafond, open haard, grote raampartijen (inclusief rolluik), convectorput en deur naar de achtertuin. De raampartij aan de voorzijde biedt een prachtig, vrij uitzicht op het water en de gemeentelijke groenvoorziening.

Keuken:
Ruime, lichte woon-/eetkeuken voorzien van L-vormige keukeninstallatie met diverse onder- en bovenkasten, laden, carrouselkast, kunststof werkblad, 1½ rvs spoelbak, 4-pits inductie kookplaat, vlakscherm afzuigkap, koelkast, oven en vaatwasser. De keuken heeft bovendien een raam boven het aanrecht met prettig zicht op de achtertuin, een eiken vloer, stucwerk wanden- en plafond, verwarmingsradiator, betegelde achterwand, deur naar de achtertuin en een praktische vaste inbouwkast met legplanken.

Slaapvleugel:
Via een gang zijn drie slaapkamers en een badkamer bereikbaar. De gang is voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden- en plafond alsmede een raam (inclusief handmatig bedienbaar rolluik). Alle slaapkamers hebben een prettig zicht op de patiotuin.

Slaapkamers:
Slaapkamer I: riante ouderslaapkamer voorzien van laminaatvloer, stucwerk wanden- en plafond alsmede een zonneluifel (handmatig bedienbaar).
Slaapkamer II: ruime en lichte slaapkamer voorzien van laminaatvloer, stucwerk wanden- en plafond alsmede een zonneluifel (een handmatig bedienbaar).
Slaapkamer III: ruime en lichte slaapkamer voorzien van laminaatvloer, stucwerk wanden- en plafond.

Badkamer:
Modern vernieuwde, geheel betegelde badkamer voorzien van vaste wastafel in meubel, inloopdouche met glazen wand + thermostaatkraan, tweede toilet met hangend closet, design radiator, hangende kast, spiegel en elektrische afzuiging.

Inpandige (fietsen) berging:
Praktische inpandige berging voorzien van tegelvloer, grotendeels betegelde wanden, werkblad met aansluiting voor de was-apparatuur eronder, verwarmingsradiator, deur naar de voortuin en opstelling van de meterkast (7 groepen + aardlekschakelaar).

EERSTE VERDIEPING:
Overloop:
Bereikbaar vanuit de hal via vaste trap. Kleine overloop voorzien van stucwerk wanden- en plafond, zijraam alsmede opstelling van de cv combiketel (merk Remeha, type Calenta HR). De overloop biedt toegang tot een grote, vierde slaapkamer.

Vierde slaapkamer:
Slaapkamer IV: ruime en lichte slaapkamer voorzien van laminaat, stucwerk wanden- en plafond, alsmede een groot raam met prettige lichtinval en een (elektrisch bedienbaar) rolluik.

Tuin:
De aangelegde voortuin biedt een prachtig zicht over het water en is voorzien van een gemetselde plantenbak, bestrating, zonneterras met ruimte voor een zitje (tafel met stoelen) en een pad naar de zijkant van de woning.
Een zonnige, aangelegde en privacy biedende patio achtertuin voorzien van bestrating, border met beplanting, buitenkraan, putje en berging.

Tuinberging:
Praktische tuinberging gelegen in de achtertuin en voorzien van betonvloer en hoog plafond. Ideaal voor het opruimen van tuingereedschap.

Garage:
Separate garagebox, afmeting circa 6.00 x 3.00 m welke is voorzien van een betonvloer.

Kenmerken:
– Het betreft een ruime, levensloopbestendige bungalow met prachtige ligging aan het water!
– Riante living met houten vloer, open haard en fraai zicht op het water aan de voorzijde;
– 4 Slaapkamers;
– Modern vernieuwde badkamer;
– Inpandige (fietsen) berging;
– Privacy biedende patio (achter)tuin met kleine berging;
– Gunstige ligging in de woonomgeving “Luytelaer” nabij diverse winkelvoorzieningen, scholen, natuur en uitvalswegen.
– erfpachtcanon bedraagt ca. € 100,- per jaar inzake kleine groenstrook gemeentegrond. Erfpacht verloopt op 21-10-2021.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×