+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Verkoop

Uw woning verkopen?

DHVC Vastgoedservice begeleidt u uitstekend bij zo’n intensief en belangrijk proces. Onze makelaars weten van wanten en spreken stap voor stap uw wensen met u door. We bieden u een zeer persoonlijke innovatieve aanpak en informeren u voortdurend. Onze makelaars hebben allemaal meer dan tien jaar ervaring in de vastgoedbranche en zijn hbo-opgeleid.

Ik wil graag meer informatie >>

Een woning verkopen doe je niet iedere dag en daarom zetten wij ons volledig in voor een goed resultaat. Met advies en de juiste (online) kanalen zorgen we dat u uw woning snel en tegen een goede prijs verkoopt. 

De verkoop zetten we online breed in. Zo maken we gebruik van Funda waar we zorgen voor een hoge rating van uw woning. Daarnaast komt uw woning op Jaap en Huislijn te staan en op Huizenzoeker.nl, KijkMijnHuis, Facebook, Twitter en Linkedin. En natuurlijk staat hij op onze eigen site. Verder zijn we thuis in Eindhoven en omgeving en weten dus wat er speelt op de lokale vastgoedmarkt. Een vertrouwd gevoel.

Bij DHVC Vastgoedservice heeft u een vaste contactpersoon bij wie u terecht kunt met uw vragen en voor advies. Ook krijgt u bijvoorbeeld na een bezichtiging altijd een terugkoppeling van uw contactpersoon.

Hoe werken we?

DHVC Vastgoedservice pakt de verkoop van uw woning vernieuwend en gestructureerd aan. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij bieden u complete begeleiding tijdens het totale verkoopproces. 

Als eerste komen we uw woning bekijken en bepalen de waarde. Onze professionele fotograaf maakt foto’s die verkoop uitstekend ondersteunen. Natuurlijk plaatsen we een verkoopbord in de tuin. Uw woning komt verder in een brochure, in raampresentaties en natuurlijk op vele sites en andere online verkoopkanalen. Verder zorgen we voor uw account op HelpMee: daarmee krijgt uw woning een extraverkoopzetje. Als u dat wilt, kunt u meedoen aan de Landelijke Open Huizen Route die tweemaal per jaar wordt georganiseerd.

We regelen alle bezichtigingen voor u en geven een volledige update van het resultaat. Bovendien helpen we u bij de onderhandelingen met de potentiële koper en stellen de koopakte op. Als u dat wilt, begeleiden we u ook bij de overdracht van de woning bij de notaris. Onze verkooptraject is een fullservice pakket dat we u aanbieden voor een aantrekkelijk tarief: 1% courtage op de verkoopprijs.

Huurders worden kopers…

De verkoop van uw woning bij onze makelaars neerleggen heeft nog een groot voordeel: wij hebben een groot huurdersbestand, allemaal potentiële kopers. Die huurders maken we natuurlijk actief warm voor uw woning! Meer weten over al onze mogelijkheden bij woningverkoop? Neem contact op met onze makelaars. Ze geven u alle informatie of maken een afspraak met u.

DHVC Vastgoedservice is lid van Vastgoedpro en NWWI. Ook zijn we ingeschreven bij SCVM & NRVT.

U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website