+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Voorterweg , 5611 TT EINDHOVEN

  • Foto 1 van 8

  • Foto 2 van 8

  • Foto 3 van 8

  • Foto 4 van 8

  • Foto 5 van 8

  • Foto 6 van 8

  • Foto 7 van 8

  • Foto 8 van 8

Type:Bovenwoning
Referentie:3944
Beschikbaar vanaf:1-10-2018
Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Woonoppervlakte:44 m²
Kamers:2
Min. huurperiode:12
Max. # personen:2
Kale huurprijs:€ 650/maand
Totale servicekosten:€ 210/maand
Basis huurprijs:€ 860
Waarborgsom:€ 1.060

Royaal 2-kamperappartement op de Voorterweg vlakbij het centrum en vlakbij de uitvalswegen.

Het is een heel ruim appartement op de 2e etage gelegen en is in 2008 geheel gerenoveerd. De woning heeft een ruime entree met toegang naar 2 kamers, waarvan je een kamer als slaapkamer en de andere kamer als woonkamer kunt gebruiken. Het appartement is voorzien van een mooie laminaatvloer.
Het appartement heeft ook een badkamer en een apart toilet.
Het is ook voorzien van een ruime keuken met kookplaat, afzuigkap en een koelkast. De fietsenberging dient gedeeld te worden.

Huurprijs is €860,- incl: gas, water en licht (2e persoon € 35,- extra) en servicekosten en tevens gemeentelijke belastingen en tv-kabel is inbegrepen.
Waarborgsom is €1.060,-.
Beschikbaar per: 1-10-2018
minimale huurtermijn 12 maanden

*Huisdieren niet toegestaan.

De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Meer informatie?


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Eindhoven Centrum

Centrum

Het hart van Eindhoven. De grote kledingketens en (mode)warenhuizen zijn gevestigd in de directe binnenstad. Het stadscentrum heeft ook 2 overdekte winkelgebieden: De Heuvelgalerie en het Piazza Center. Daarnaast zijn er ook unieke, kleinere, winkels te vinden. Deze zijn gevestigd in de kleinere zijstraten van de binnenstad en in het winkelgebied "de Bergen".
Eindhoven kent ook een grote diversiteit aan eetgelegenheden. De meeste restaurants zijn te vinden aan de Kleine Berg, Dommelstraat en de Markt. Ook voor de muziekliefhebber heeft Eindhoven veel te bieden, met onder andere gelegenheden als de Effenaar, de Dynamo en het Muziekgebouw Frits Philips is er voor elk wat wils.
Het Philips stadion, thuisbasis van voetbalclub PSV, is aan de rand van het centrum gelegen.

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...