+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Voorterweg , 5611 TT EINDHOVEN

  • Foto 1 van 2

  • Foto 2 van 2

Type:Benedenwoning
Referentie:3616
Beschikbaar vanaf:1-11-2017
Gestoffeerd:Geheel
Woonoppervlakte:55 m²
Kamers:2
Min. huurperiode:12
Max. # personen:2
Kale huurprijs:€ 645/maand
Totale servicekosten:€ 270/maand
Basis huurprijs:€ 915
Waarborgsom:€ 1.115

Royaale 2-kamerappartement op de Voorterweg

Royaal 2-kamerappartement op de Voorterweg vlakbij het centrum en vlakbij de uitvalswegen.
Het betreft een ruim appartement gelegen op de begane grond welke in 2008 geheel is gerenoveerd. De woning heeft een ruime entree met toegang naar 2 kamers, waarvan u een als slaapkamer en 1 als woonkamer kunt gebruiken. Het appartement is voorzien van een mooie laminaatvloer. Het appartement heeft ook een badkamer en een aparte toilet. Er is ook een ruime keuken met afzuigkap. Vanuit de badkamer heeft men toegang naar de achtertuin.

De fietsenberging dient gedeeld te worden.

Huurprijs €915,-
Borgstelling bedraagt €1115,-.
Beschikbaar per 1-11-2017
minimale huurtermijn 12 maanden.


De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief.
Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Meer informatie?

* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Stratum

Stratum

Stratum is het meest zuidelijke stadsdeel. Het is een gemixt stadsdeel met duurdere buurten alsmede goedkopere delen. Tevens is Stratumeen belangrijke locatie voor DAF. Op het immense fabrieksterrein heeft het bedrijf de productie voor vrachtwagen en de motoren ervan. In het gedeelte van Stratum dat meer naar het centrum gelegen is, is het Parktheater te vinden. Het Parktheater biedt een altijd divers en wisselend programma, van dans tot cabaret en van musical tot kindervoorstellingen. Het dankt zijn naam tevens aan het direct aangrenzende Stadswandelpark. Dit fraaie park is in ieder jaargetijde even mooi!
Naast het Stadswandelpark biedt Stratum ook de Genneper parken. Genneper Parken is een natuur-, sport- en recreatiegebied in het zuidelijk deel van Eindhoven. Zwemmen bij het Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep of schaatsen bij IJssportcentrum Eindhoven. Lekker eten kan na een actieve dag bij Paviljoen Genneper Parken . Het Eindhoven van vroeger kan ontdekt worden bij het Eindhoven Museum, ook onderdeel van de Genneper Parken. Wanneer Stratum in zuidelijke richting wordt verlaten komt men de dorpen Waalre en Valkenswaard tegen.

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...