+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Voorterweg , 5611 TT Eindhoven

  • Foto 1 van 5

  • Foto 2 van 5

  • Foto 3 van 5

  • Foto 4 van 5

  • Foto 5 van 5

Type:
Referentie:2554
Beschikbaar vanaf:Per direct
Woonoppervlakte:30 m²
Min. huurperiode:6
Max. # personen:1
Kale huurprijs:Verhuurd
Totale servicekosten:€ 105
Basis huurprijs:€ 445
Waarborgsom:€ 545

Nette gestoffeerde kamer in een gezellig studentenhuis met tuin en berging nabij benodigde (winkel) faciliteiten en het Eindhovense centrum.

Globale omschrijving : entree met garderobe en toilet.Gemeenschappelijke keuken, trapopgang naar 1e verdieping. 1e verdieping met 3 kamers en trapopgang naar 2e etage.
De kamer is gelegen op de 2e etage en is voorzien van een laminaatvloer. De kamer heeft een oppervlakte van ca 35m2 en heeft tevens een eigen keukenblok.
Gezamelijke faciliteiten dienen gedeeld te worden met 3 medebewoners.
Minimale huurperiode 6 maanden
Huurbedrag is €445,- per maand.
De waarbogsom bedraagt:€545,-

DHVC Vastgoedservice hanteert een eenmalige bemiddelingscourtage van 100% van de maandhuur excl. 21% BTW en € 75.00 excl. BTW wordt in rekening gebracht voor het opmaken van een huurovereenkomst voor woonruimten en € 150.00 excl BTW voor bedrijfspanden.

De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Meer informatie?


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Eindhoven Centrum

Centrum

Het hart van Eindhoven. De grote kledingketens en (mode)warenhuizen zijn gevestigd in de directe binnenstad. Het stadscentrum heeft ook 2 overdekte winkelgebieden: De Heuvelgalerie en het Piazza Center. Daarnaast zijn er ook unieke, kleinere, winkels te vinden. Deze zijn gevestigd in de kleinere zijstraten van de binnenstad en in het winkelgebied "de Bergen".
Eindhoven kent ook een grote diversiteit aan eetgelegenheden. De meeste restaurants zijn te vinden aan de Kleine Berg, Dommelstraat en de Markt. Ook voor de muziekliefhebber heeft Eindhoven veel te bieden, met onder andere gelegenheden als de Effenaar, de Dynamo en het Muziekgebouw Frits Philips is er voor elk wat wils.
Het Philips stadion, thuisbasis van voetbalclub PSV, is aan de rand van het centrum gelegen.

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...