+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Tongelresestraat , 5613 DN Eindhoven

  • Foto 1 van 1

Type:Benedenwoning
Referentie:3877
Beschikbaar vanaf:1-6-2018
Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Woonoppervlakte:45 m²
Kamers:2
Min. huurperiode:12
Max. # personen:1
Kale huurprijs:€ 785/maand

Gestoffeerd 2- kamer appartement gelegen op de begane grond

Het appartement is nabij het centrum van Eindhoven en al de voorzieningen gelegen. De royale beneden woning beschikt over een aparte slaapkamer van ongeveer 10m2, een woonkamer van ongeveer 20 m2 en een keuken van 8 m2. In deze keuken zijn o.a. een kookplaat en koelkast aanwezig. De badkamer (8m2) is voorzien van een douche en een toilet.

Beschikbaar per 01-06-2018
Huurprijs: € 750,- inclusief voorschot G/W/E en servicekosten.
Waarborgsom: 1 maand huur.
Maximale registratie 2 personen.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Minimale huurtermijn: 12 maanden

De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Meer informatie?

* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Tongelre

Tongelre

Stadsdeel Tongelre is het oostelijke stadsdeel. De lange Tongelresestraat loopt vanuit het centrum bijna door naar het einde van het stadsdeel. Aan het begin van de Tongelresestraat is het DAF-museum te vinden. Tongelre biest naast woongelegenheid ook veel groen. Met de Karpendonkse Plassen en wandelpark Eckart zijn er voor de natuurliefhebbers mooie wandelingen te maken. Het in de zomer populaire natuurbad de Ijzerenman trekt vele bezoekers gedurende de zomermaanden. Dit is ook een plek waar in de zomerperiode regelmatig een festival wordt gehouden.
Via/vanuit stadsdeel Tongelre zijn de aangrenzende dorpen/steden Helmond, Geldrop en Nuenen makkelijk bereikbaar.

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...