+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Stephensonstraat , 5621 GR EINDHOVEN

  • Foto 1 van 8

  • Foto 2 van 8

  • Foto 3 van 8

  • Foto 4 van 8

  • Foto 5 van 8

  • Foto 6 van 8

  • Foto 7 van 8

  • Foto 8 van 8

Type:Bovenwoning
Referentie:3740
Beschikbaar vanaf:Per direct
Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Woonoppervlakte:40 m²
Kamers:2
Bouwjaar:1935
Min. huurperiode:12
Max. # personen:2
Kale huurprijs:€ 630/maand
Totale servicekosten:€ 115/maand
Basis huurprijs:€ 745
Waarborgsom:€ 745

ALLEN GESCHIKT VOOR STUDENTEN - Leuke gestoffeerde etage, met eigen voorzieningen.

Net gestoffeerd 2- kamer appartement gelegen op de 1ste verdieping met berging en achterom. Het appartement is gelegen in een woning bestaande uit drie woningen nabij uitvalswegen, benodigde ( winkel ) faciliteiten en op korte afstand van het Eindhovense centrum.

Globale omschrijving : gedeelde entree. Trapopgang naar 1ste verdieping. Entree : woonkamer afmeting circa 20 m2 met een open keuken voorzien van een koelkast, kookplaat en afzuigkap. 1 slaapkamer (gelegen aan de andere zijde van de hal) van circa 10m2 welke is voorzien van een klein balkon, badkamer met douche en wastafel. De stoffering van de woning bestaat uit o.a. laminaat en gordijnen. Deze woning is geschikt voor bewoning door 2 personen.

LET OP: Verhuur enkel mogelijk obv Campuscontract (kandidaat dient dus een student te zijn; bij voorkeur een stelletje).

Huurprijs is €745,-inclusief: gas, water, elektra en servicekosten.
Waarborgsom is 1 maand huur.
Beschikbaar per: 15-2-2018
Minimale huurperiode is 12 maanden.


De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend

Meer informatie?

* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Woensel

Woensel

Woensel is het meest noordelijke stadsdeel. Het biedt onderdak aan de Technische Universiteit en de Fontys hogeschool.
In dit stadsdeel is ook het Catharina Ziekenhuis gelegen. Nabij het Catharina ziekenhuis ligt Winkelcentrum Woensel. Dit deels overdekte winkelcentrum biedt vele winkels en is naast het stadscentrum een prima winkelgelegenheid.
De Woenselse Markt en de Kruisstraat mogen niet ontbreken bij stadsdeel Woensel. Dit Multi-culturele gedeelte biedt winkels, de bekende zaterdagmarkt en restaurants waar je de diversiteit aan culturen in de gerechten terug vindt.
Vanuit dit stadsdeel zijn de uitvalswegen A50 en A2 naar Noord-Nederland prima te bereiken

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...