+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Pioenroosstraat , 5644 CC EINDHOVEN

  • Foto 1 van 8

  • Foto 2 van 8

  • Foto 3 van 8

  • Foto 4 van 8

  • Foto 5 van 8

  • Foto 6 van 8

  • Foto 7 van 8

  • Foto 8 van 8

Type:
Referentie:3359
Beschikbaar vanaf:Per direct
Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Woonoppervlakte:18 m²
Kamers:2
Min. huurperiode:12
Max. # personen:1
Kale huurprijs:€ 350/maand
Totale servicekosten:€ 120/maand
Basis huurprijs:€ 470
Waarborgsom:€ 570

2 Mooie ruime gestoffeerde kamers op de 1e etage van een ruim woonhuis.

2 nette kamers 10m2 en 8m2 op de 1e etage van een ruim woonhuis nabij het centrum van Eindhoven en openbaar vervoer. De kamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer. De badkamer, toiletruimte en keuken zijn voor gemeenschappelijk gebruik.

Beschikbaar per: direct
Minimale huurperiode 12 maanden.
Huurprijs: €470,- per maand incl GWE en servicekosten €35,- bijkomende kosten voor een 2de persoon
Waarborgsom: €570,-

De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Meer informatie?

* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Stratum

Stratum

Stratum is het meest zuidelijke stadsdeel. Het is een gemixt stadsdeel met duurdere buurten alsmede goedkopere delen. Tevens is Stratumeen belangrijke locatie voor DAF. Op het immense fabrieksterrein heeft het bedrijf de productie voor vrachtwagen en de motoren ervan. In het gedeelte van Stratum dat meer naar het centrum gelegen is, is het Parktheater te vinden. Het Parktheater biedt een altijd divers en wisselend programma, van dans tot cabaret en van musical tot kindervoorstellingen. Het dankt zijn naam tevens aan het direct aangrenzende Stadswandelpark. Dit fraaie park is in ieder jaargetijde even mooi!
Naast het Stadswandelpark biedt Stratum ook de Genneper parken. Genneper Parken is een natuur-, sport- en recreatiegebied in het zuidelijk deel van Eindhoven. Zwemmen bij het Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep of schaatsen bij IJssportcentrum Eindhoven. Lekker eten kan na een actieve dag bij Paviljoen Genneper Parken . Het Eindhoven van vroeger kan ontdekt worden bij het Eindhoven Museum, ook onderdeel van de Genneper Parken. Wanneer Stratum in zuidelijke richting wordt verlaten komt men de dorpen Waalre en Valkenswaard tegen.

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...