+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Madeliefstraat , 5643 HR EINDHOVEN

  • Foto 1 van 1

Type:Appartement
Referentie:3522
Beschikbaar vanaf:1-8-2017
Gestoffeerd:Geheel
Woonoppervlakte:25 m²
Kamers:1
Min. huurperiode:12
Max. # personen:1
Kale huurprijs:€ 337/maand
Totale servicekosten:€ 88/maand
Basis huurprijs:€ 425
Waarborgsom:€ 638

Nette gestoffeerde 1- kmr. woning met een circa 30 m2 tuin.

Gelegen op de begane grond in een woning bestaande uit diverse woonunits nabij benodigde ( winkel ) faciliteiten op circa 20 min. fietsafstand van het Eindhovense centrum.
Globale omschrijving : woon / slaapkamer van circa 25 m2 met een open keuken voorzien van diverse o.a. , koelkast, kookplaat en afzuigkap.
Douche met wastafel en toilet. Washok met wasmachine.
Deze woning is geschikt voor bewoning door max. 1 persoon.

De huurprijs bedraagt € 425,- incl. kosten voor energie, Gemeentelijke Belastingen, kabel en ( draadloos ) internet.
Minimale huurperiode 12 maanden.
beschikbaar per 01-08-2017
waarborgsom 1,5x de maandhuurDe informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief.
Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend

Meer informatie?

* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Stratum

Stratum

Stratum is het meest zuidelijke stadsdeel. Het is een gemixt stadsdeel met duurdere buurten alsmede goedkopere delen. Tevens is Stratumeen belangrijke locatie voor DAF. Op het immense fabrieksterrein heeft het bedrijf de productie voor vrachtwagen en de motoren ervan. In het gedeelte van Stratum dat meer naar het centrum gelegen is, is het Parktheater te vinden. Het Parktheater biedt een altijd divers en wisselend programma, van dans tot cabaret en van musical tot kindervoorstellingen. Het dankt zijn naam tevens aan het direct aangrenzende Stadswandelpark. Dit fraaie park is in ieder jaargetijde even mooi!
Naast het Stadswandelpark biedt Stratum ook de Genneper parken. Genneper Parken is een natuur-, sport- en recreatiegebied in het zuidelijk deel van Eindhoven. Zwemmen bij het Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep of schaatsen bij IJssportcentrum Eindhoven. Lekker eten kan na een actieve dag bij Paviljoen Genneper Parken . Het Eindhoven van vroeger kan ontdekt worden bij het Eindhoven Museum, ook onderdeel van de Genneper Parken. Wanneer Stratum in zuidelijke richting wordt verlaten komt men de dorpen Waalre en Valkenswaard tegen.

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...