+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Leenderweg , 5643 AK EINDHOVEN

  • Foto 1 van 5

  • Foto 2 van 5

  • Foto 3 van 5

  • Foto 4 van 5

  • Foto 5 van 5

Type:Appartement
Referentie:3446
Beschikbaar vanaf:Per direct
Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Woonoppervlakte:40 m²
Kamers:2
Bouwjaar:1930
Min. huurperiode:12
Max. # personen:1
Kale huurprijs:€ 525/maand
Totale servicekosten:€ 135/maand
Basis huurprijs:€ 660
Waarborgsom:€ 1.320

Net appartement van ca. 40m2. Keurig gestoffeerd, instapklaar 2-kamer appartement gelegen op de tweede verdieping van een appartementen complex.

Het appartement is centraal gelegen in de nabijheid van uitvalswegen, benodigde ( winkel ) faciliteiten en het centrum van Eindhoven.
Globale omschrijving : entree, woonkamer afmeting circa 25 m2 met een open keuken voorzien van koelkast, kookplaat en afzuigkap. Slaapkamer circa 11 m2. Nette moderne badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.
Op de begane grond bevindt zich de berging / wasruimte welke is voorzien van een wasmachine.

Het appartement is geschikt voor bewoning door 1 persoon.

Huurprijs €660,- is inclusief g/w/e en servicekosten.
Per direct beschikbaar
Minimale huurperiode 1 jaar.
Borg is tweemaal de huurprijs

*Huisdieren niet toegestaan

De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Meer informatie?

* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Stratum

Stratum

Stratum is het meest zuidelijke stadsdeel. Het is een gemixt stadsdeel met duurdere buurten alsmede goedkopere delen. Tevens is Stratumeen belangrijke locatie voor DAF. Op het immense fabrieksterrein heeft het bedrijf de productie voor vrachtwagen en de motoren ervan. In het gedeelte van Stratum dat meer naar het centrum gelegen is, is het Parktheater te vinden. Het Parktheater biedt een altijd divers en wisselend programma, van dans tot cabaret en van musical tot kindervoorstellingen. Het dankt zijn naam tevens aan het direct aangrenzende Stadswandelpark. Dit fraaie park is in ieder jaargetijde even mooi!
Naast het Stadswandelpark biedt Stratum ook de Genneper parken. Genneper Parken is een natuur-, sport- en recreatiegebied in het zuidelijk deel van Eindhoven. Zwemmen bij het Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep of schaatsen bij IJssportcentrum Eindhoven. Lekker eten kan na een actieve dag bij Paviljoen Genneper Parken . Het Eindhoven van vroeger kan ontdekt worden bij het Eindhoven Museum, ook onderdeel van de Genneper Parken. Wanneer Stratum in zuidelijke richting wordt verlaten komt men de dorpen Waalre en Valkenswaard tegen.

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...