+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Klundertstraat , 5652 JR EINDHOVEN

  • Foto 1 van 1

Type:
Referentie:2440
Beschikbaar vanaf:Per direct
Woonoppervlakte:26 m²
Kamers:1
Bouwjaar:1934
Min. huurperiode:6
Max. # personen:1
Kale huurprijs:Verhuurd
Totale servicekosten:€ 117
Basis huurprijs:€ 398
Waarborgsom:€ 398

Ruime kamer met wastafel gelegen op de 2de verdieping

Ruime kamer met wastafel gelegen op de 2de verdieping in een woning bestaande uit diverse woonunits met een achterom, tuin en schuur. Deze woning is gelegen nabij uitvalswegen, benodigde ( winkel ) faciliteiten op circa 15 min. van het Eindhovense centrum.

Globale omschrijving : gedeelde entree. Trapopgang naar de 2de verdieping. De gezamenlijke faciliteiten : keuken met o.a. een koelkast, kookplaat en afzuigkap, badkamer met douche en apart toilet dienen gedeeld te worden met 2 medehuurders. |

Huurprijs: €398,- incl. kosten voor energie, kabel en Gemeentelijke Belastingen en draadloos internet.
Waarborgsom: 1 maand huur

Minimale huurperiode 6 maanden

DHVC Vastgoedservice hanteert een eenmalige bemiddelingscourtage van 100% van de maandhuur excl. 21% BTW en € 75.00 excl. BTW wordt in rekening gebracht voor het opmaken van een huurovereenkomst voor woonruimten en € 150.00 excl BTW voor bedrijfspanden.

Meer informatie?

* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Strijp

Strijp

Strijp is het noord-westelijke stadsdeel. Dit stadsdeel is erg in ontwikkeling en populair bij velen. Het vroegere bedrijventerrein van Philips, gelegen op korte afstand van het Philips stadion, wordt tegenwoordig heringericht en bebouwd met behoud van het industriële karakter. Dit gedeelte, met de naam Strijp-S, is ook een belangrijke plek tijdens de Dutch Design Week. Het Strijp-S gedeelte biedt ook plaats voor winkels en horeca. Naast een hip, energiek en bruisend stadsdeel, is er ook de gelegenheid om de natuur op te snuiven. Dit kan perfect in het Philips de Jonghpark. Aan het park gelegen is ook De Herdgang. Dit is het trainingscomplex van de Eindhovens voetbalclub PSV.
Een kenmerkend gebouw voor dit stadsdeel is uiteraard het Evoluon.
Onderdeel van Strijp is ook Eindhoven Airport. Eindhoven Airport ligt aan de rand van de stad, ten westen van het centrum van Eindhoven. Het vliegveld is na Amsterdam Airport Schiphol het drukste vliegveld van Nederland.

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...