+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Kerkstraat , 5611 GJ Eindhoven

  • Foto 1 van 6

  • Foto 2 van 6

  • Foto 3 van 6

  • Foto 4 van 6

  • Foto 5 van 6

  • Foto 6 van 6

Type:Appartement
Referentie:3542
Beschikbaar vanaf:1-9-2017
Gemeubileerd:Ja
Gestoffeerd:Geheel
Woonoppervlakte:64 m²
Kamers:3
Min. huurperiode:12
Max. # personen:2
Kale huurprijs:€ 850/maand
Totale servicekosten:€ 150/maand
Basis huurprijs:€ 1.000
Waarborgsom:€ 1.500

Royaal volledig gemeubileerd en gestoffeerd appartement in het centrum van Eindhoven.

Te huur in het centrum van Eindhoven, tegenover de Catharinakerk, gemeubileerd twee slaapkamer appartement van in de directe nabijheid van vele restaurants en horecagelegenheden.

Wonen aan de kerkstraat betekent dat alle winkels en openbaar vervoersfaciliteiten direct voor handen zijn. Daarnaast is dit appartement uitstekend bereikbaar met de auto en is er voldoende parkeerplaats in de directe omgeving (waaronder een aantal parkeergarages met 24/7 toezicht).

Het appartement, is volledig gemeubileerd en beschikt over een eigen badkamer met douche en wasbak , toilet, wasmachine, luxe media-/ entertainment systeem, woonkamer met veel lichtinval en compleet uitgeruste keuken voorzien van apparatuur.

De huurprijs (€1000 euro) is exclusief G/W/E en incl. servicekosten.
Schoonmaakkosten voor de gemeenschappelijke ruimten is in de huursom inbegrepen.

Huisdieren niet toegestaan.

Bijzonderheden:
- 2 slaapkamers
- Gemeubileerd
- Direct in het centrum gelegen

Huurprijs €1000,- (voorschot gwe + internet € 125 + € 45 = optioneel)
Waarborgsom 1,5x de huur
Beschikbaar per 1-9-17
Minimale huurtermijn: 12 maanden.

De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Meer informatie?

* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Eindhoven Centrum

Centrum

Het hart van Eindhoven. De grote kledingketens en (mode)warenhuizen zijn gevestigd in de directe binnenstad. Het stadscentrum heeft ook 2 overdekte winkelgebieden: De Heuvelgalerie en het Piazza Center. Daarnaast zijn er ook unieke, kleinere, winkels te vinden. Deze zijn gevestigd in de kleinere zijstraten van de binnenstad en in het winkelgebied "de Bergen".
Eindhoven kent ook een grote diversiteit aan eetgelegenheden. De meeste restaurants zijn te vinden aan de Kleine Berg, Dommelstraat en de Markt. Ook voor de muziekliefhebber heeft Eindhoven veel te bieden, met onder andere gelegenheden als de Effenaar, de Dynamo en het Muziekgebouw Frits Philips is er voor elk wat wils.
Het Philips stadion, thuisbasis van voetbalclub PSV, is aan de rand van het centrum gelegen.

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...