+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Jan van Schoonvorststraat , 5611 PK Eindhoven

  • Foto 1 van 7

  • Foto 2 van 7

  • Foto 3 van 7

  • Foto 4 van 7

  • Foto 5 van 7

  • Foto 6 van 7

  • Foto 7 van 7

Type:Appartement
Referentie:3843
Beschikbaar vanaf:Per direct
Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Woonoppervlakte:30 m²
Kamers:2
Kale huurprijs:€ 775/maand
Totale servicekosten:€ 100
Basis huurprijs:€ 875
Waarborgsom:€ 875

Studio met aparte slaapkamer in Stratum

Te huur zelfstandige studio gelegen op de begane grond in de wijk Stratum nabij belangrijke voorzieningen. Het centrum van Eindhoven is binnen 5-10 minuten bereikbaar per fiets.

De studio van circa 30 m2 is gestoffeerd en heeft een eigen keuken en douche. De keuken is vv een tweepits kookplaat en koelkast.. Er is ook een gezamenlijke keuken in het complex waar alle bewoners gebruik van mogen maken.

Het appartement is pas vanaf 21-3-2018 te bezichtigen, dit in verband met de te verrichten werkzaamheden.

- Gestoffeerd
- Huurprijs € 775,- p/mnd
- Voorschot gas, water en elektra € 100,- p/mnd
- Inclusief tv/internet
- 1 maand borg
- Minimale huurperiode 12 maanden
- Per 1 april 2018 beschikbaar
- maximaal 1 persoon


De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Meer informatie?

* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Stratum

Stratum

Stratum is het meest zuidelijke stadsdeel. Het is een gemixt stadsdeel met duurdere buurten alsmede goedkopere delen. Tevens is Stratumeen belangrijke locatie voor DAF. Op het immense fabrieksterrein heeft het bedrijf de productie voor vrachtwagen en de motoren ervan. In het gedeelte van Stratum dat meer naar het centrum gelegen is, is het Parktheater te vinden. Het Parktheater biedt een altijd divers en wisselend programma, van dans tot cabaret en van musical tot kindervoorstellingen. Het dankt zijn naam tevens aan het direct aangrenzende Stadswandelpark. Dit fraaie park is in ieder jaargetijde even mooi!
Naast het Stadswandelpark biedt Stratum ook de Genneper parken. Genneper Parken is een natuur-, sport- en recreatiegebied in het zuidelijk deel van Eindhoven. Zwemmen bij het Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep of schaatsen bij IJssportcentrum Eindhoven. Lekker eten kan na een actieve dag bij Paviljoen Genneper Parken . Het Eindhoven van vroeger kan ontdekt worden bij het Eindhoven Museum, ook onderdeel van de Genneper Parken. Wanneer Stratum in zuidelijke richting wordt verlaten komt men de dorpen Waalre en Valkenswaard tegen.

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...