+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Hoogstraat , 5654 NH EINDHOVEN

  • Foto 1 van 7

  • Foto 2 van 7

  • Foto 3 van 7

  • Foto 4 van 7

  • Foto 5 van 7

  • Foto 6 van 7

  • Foto 7 van 7

Type:Benedenwoning
Referentie:3604
Beschikbaar vanaf:1-11-2017
Gestoffeerd:Geheel
Woonoppervlakte:45 m²
Kamers:1
Min. huurperiode:12
Max. # personen:1
Kale huurprijs:€ 533/maand
Totale servicekosten:€ 143/maand
Basis huurprijs:€ 675
Waarborgsom:€ 1.350

VERHUURD ONDER VOORBEHOUD - REAGEREN NIET MEER MOGELIJK - Nette gestoffeerde studio-appartement met achterom en berging.

Het appartement is gelegen op de begane grond en maakt deel uit van een woning bestaande uit zeven geheel zelfstandige woonunits nabij benodigde ( winkel ) faciliteiten, uitvalswegen en het centrum van Eindhoven.
Globale omschrijving : gedeelde entree. Hal met entree naar het appartement.
Afmeting van de woon / slaapkamer circa 45 m2 met open keuken voorzien van diverse apparatuur o.a. koelkast, kookplaat en afzuigkap.
Nette badkamer met douche,wastafel en toilet. Het betreft hier een kleine maar compacte woning geschikt voor bewoning door één persoon.

Huurprijs: €675,00 incl g/w/l en servicekosten
Beschikbaar per 1-11-2017
Minimale huurperiode 1 jaar.
De borgstelling bedraagt 2x de maand huur.
De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief.
Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend

Meer informatie?

* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Gestel

Gestel

Gestel is een zuid-westelijk gelegen stadsdeel. Het stadsdeel grenst aan de groene Genneper Parken.
Genneper Parken is een natuur-, sport- en recreatiegebied in het zuidelijk deel van Eindhoven. Zwemmen bij het Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep of schaatsen bij IJssportcentrum Eindhoven. Lekker eten kan na een actieve dag bij Paviljoen Genneper Parken . Het Eindhoven van vroeger kan ontdekt worden bij het Eindhoven Museum, ook onderdeel van de Genneper Parken.
Gestel is ook de plek waar de High Tech campus is gevestigd. De High Tech Campus Eindhoven, voorheen Philips High Tech Campus, is een op technologie gerichte bedrijven-campus aan de rand van Eindhoven en Waalre, langs de A2. Het is gevestigd op het terrein van het NatLab. Van oorsprong is het opgezet door Philips, maar inmiddels is er een veelvoud aan bedrijven gevestigd, wat resulteert in een cluster van technisch-wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling en proces- en productietechnologie. De high tech campus is een middelpunt van technologische ontwikkelingen met meer dan 40 bedrijven en technische instituten die gezamenlijk onderzoek doen.

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...