+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Hertogstraat , 5611 PB EINDHOVEN

  • Foto 1 van 1

Type:Appartement
Referentie:3600
Beschikbaar vanaf:1-10-2017
Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Woonoppervlakte:50 m²
Kamers:2
Min. huurperiode:12
Max. # personen:2
Kale huurprijs:€ 650/maand
Totale servicekosten:€ 165/maand
Basis huurprijs:€ 815
Waarborgsom:€ 815

VERHUURD ONDER VOORBEHOUD - REAGEREN IS NIET MEER MOGELIJK

Leuk appartement gelegen op de begane grond van een kleinschalig complex. Het complex bestaat uit een 6-tal studio's / appartementen en een aantal (studenten)kamers. Een wasmachine is aanwezig voor algemeen gebruik.

Begane grond: 2-kamer appartement, circa 50m2


Huurprijs: € 815,- incl GWE en internet
Borg: 1 maand
Aanvaarding per: 1 oktober 2017 (mogelijk vanaf 19-september)
Minimale huurperiode: 12 maanden

Voorkeur voor 1 persoon, of een stelletje; werkend en student met borgstelling ouders.
Huisdieren zijn niet toegestaan.


De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Meer informatie?

* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Stratum

Stratum

Stratum is het meest zuidelijke stadsdeel. Het is een gemixt stadsdeel met duurdere buurten alsmede goedkopere delen. Tevens is Stratumeen belangrijke locatie voor DAF. Op het immense fabrieksterrein heeft het bedrijf de productie voor vrachtwagen en de motoren ervan. In het gedeelte van Stratum dat meer naar het centrum gelegen is, is het Parktheater te vinden. Het Parktheater biedt een altijd divers en wisselend programma, van dans tot cabaret en van musical tot kindervoorstellingen. Het dankt zijn naam tevens aan het direct aangrenzende Stadswandelpark. Dit fraaie park is in ieder jaargetijde even mooi!
Naast het Stadswandelpark biedt Stratum ook de Genneper parken. Genneper Parken is een natuur-, sport- en recreatiegebied in het zuidelijk deel van Eindhoven. Zwemmen bij het Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep of schaatsen bij IJssportcentrum Eindhoven. Lekker eten kan na een actieve dag bij Paviljoen Genneper Parken . Het Eindhoven van vroeger kan ontdekt worden bij het Eindhoven Museum, ook onderdeel van de Genneper Parken. Wanneer Stratum in zuidelijke richting wordt verlaten komt men de dorpen Waalre en Valkenswaard tegen.

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...