+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Heezerweg , 5614 HH Eindhoven

  • Foto 1 van 5

  • Foto 2 van 5

  • Foto 3 van 5

  • Foto 4 van 5

  • Foto 5 van 5

Type:
Referentie:2856
Beschikbaar vanaf:Per direct
Gestoffeerd:Geheel
Woonoppervlakte:25 m²
Kamers:1
Bouwjaar:1927
Min. huurperiode:12
Max. # personen:2
Kale huurprijs:Verhuurd
Totale servicekosten:€ 85
Basis huurprijs:€ 675
Waarborgsom:€ 675

Nette studio (gedeelde keuken), gelegen aan de Heezerweg nabij het centrum.

Zeer nette gerenoveerde semi-zelfstandige studio vlakbij het centrum van Eindhoven en openbaar vervoer. De studio is gelegen in een totaal gerenoveerde woning, waar nog 5 studio's worden gerealiseerd.

De kamer is voorzien van een nette tegelvloer met vloerverwarming. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Deze studio is gelegen op de begane grond van een voormalige gezinswoning. De kamer is volledig gerenoveerd en is zeer luxe afgewerkt. In de kamer is ook nog een eigen koelkast aanwezig. Het is mogelijk om een elektrische kookplaat te plaatsten. Tevens is er een gemeenschappelijke keuken aanwezig op de begane grond alsmede een wasmachine voor gemeenschappelijk gebruik.

Geschikt voor 2 persoons bewoning, maar 1 persoon kan zich maar inschrijven en er komt een bijtelling van €25,- voor extra kosten aan GWE.

Beschikbaar per: 01-05-2016
Minimale huurperiode 12 maanden.
Huurprijs: 675,- euro per maand incl GWE en servicekosten (tv/internet/gemeentelijke belastingen)
De borg bedraagt 1x de maandhuur.


DHVC Vastgoedservice hanteert een eenmalige bemiddelingscourtage van 100% van de maandhuur excl. 21% BTW en € 75.00 excl. BTW wordt in rekening gebracht voor het opmaken van een huurovereenkomst.

De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend

Meer informatie?


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...