+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Grote Berg , 5611 KL Eindhoven

  • Foto 1 van 9

  • Foto 2 van 9

  • Foto 3 van 9

  • Foto 4 van 9

  • Foto 5 van 9

  • Foto 6 van 9

  • Foto 7 van 9

  • Foto 8 van 9

  • Foto 9 van 9

Type:Appartement
Referentie:2951
Beschikbaar vanaf:Per direct
Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Woonoppervlakte:28 m²
Kamers:1
Min. huurperiode:12
Max. # personen:1
Kale huurprijs:Verhuurd
Totale servicekosten:€ 150/maand
Basis huurprijs:€ 650
Waarborgsom:€ 650

Mooie studio in het gezellige stadscentrum ('de bergen")

Nabij diverse scholen en winkels. Deze studio is in 2009 compleet gerenoveerd. Voorzien van mooie donkergrijze tapijt, mooie (rol)gordijnen, stucwerk wanden, badkamer met douche en toilet. Keukenvoorziening met kraan, koelkast en combi magnetron(oven). Er is een algemene keuken met een wasmachine, stofzuiger en 4 pitskookplaat met afzuigkap aanwezig in de algemene ruimte.

Beschikbaar per 1-7-2016
Minimale huurperiode bedraagt 12 maanden.
Huurprijs: €650,- incl GWE
De waarborgsom is: €650,-
Maximaal 1 persoon

De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Meer informatie?


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Eindhoven Centrum

Centrum

Het hart van Eindhoven. De grote kledingketens en (mode)warenhuizen zijn gevestigd in de directe binnenstad. Het stadscentrum heeft ook 2 overdekte winkelgebieden: De Heuvelgalerie en het Piazza Center. Daarnaast zijn er ook unieke, kleinere, winkels te vinden. Deze zijn gevestigd in de kleinere zijstraten van de binnenstad en in het winkelgebied "de Bergen".
Eindhoven kent ook een grote diversiteit aan eetgelegenheden. De meeste restaurants zijn te vinden aan de Kleine Berg, Dommelstraat en de Markt. Ook voor de muziekliefhebber heeft Eindhoven veel te bieden, met onder andere gelegenheden als de Effenaar, de Dynamo en het Muziekgebouw Frits Philips is er voor elk wat wils.
Het Philips stadion, thuisbasis van voetbalclub PSV, is aan de rand van het centrum gelegen.

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...