+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Geldropseweg , 5611 SH Eindhoven

  • Foto 1 van 5

  • Foto 2 van 5

  • Foto 3 van 5

  • Foto 4 van 5

  • Foto 5 van 5

Type:Appartement
Referentie:3094
Beschikbaar vanaf:Per direct
Gemeubileerd:Ja
Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Woonoppervlakte:49 m²
Kamers:2
Min. huurperiode:12
Max. # personen:2
Kale huurprijs:Verhuurd
Totale servicekosten:€ 120/maand
Basis huurprijs:€ 845
Waarborgsom:€ 1.268

Gemeubileerd appartement in het centrum van Eindhoven

Woning gelegen in appartementencomplex bestaande uit 19 appartementen in het centrum van Eindhoven met afgesloten parkeerterrein, afsluitbare gezamenlijke fietsenberging en gezamenlijk dakterras. Parkeerplaatsen zijn te huur.

Representatieve entree voorzien van lift, intercominstallatie, postkasten met bellentableau.
Het complex is gelegen t.o.v. het Mandarin Park Plaza Hotel en op loopafstand van het centrum. Op de begane grond van het complex zijn een sportschool en restaurant gevestigd. Het appartement is op de 4de verdieping met dakterras

Omschrijving: Woonkamer, aparte slaapkamer, doorloopkeuken voorzien van apparatuur, badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Bergingkast met aansluiting voor wasmachine en wasdroger. Eigen meterkast met aansluitingen en eigen cv-installatie.

De huurprijs (845 euro) is exclusief G/W/E en incl. servicekosten.
Voorschot G/W/E € 125,-
Internet + radio € 45,- (eventueel over te nemen)

Bijzonderheden:
- 1 slaapkamer
- Gemeubileerd & gestoffeerd
- Per 31 oktober beschikbaar
- Minimale huurperiode 12 maanden
- Borg is gelijk aan 1,5x de bruto maandhuur.
- Eventueel parkeerplaats bij te huren € 75,-

De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend

English:

General: apartment complex comprising of 19 apartments in the center of Eindhoven with enclosed parking, lockable bicycle storage and common roof terrace. Parking spaces are for rent. Representative entrance with elevator, intercom, mailboxes with doorbells.

The complex is located to the Mandarin Park Plaza Hotel and within walking distance of downtown. On the ground floor of the complex are a gym and restaurant. The apartment is on the fourth floor with roof terrace

Description: Living room, bedroom, walk through kitchen with appliances, bathroom with bath, toilet and sink. Salvage unit with plumbing for washing machine and dryer. Own connections and meter box with its own central heating system. Some apartments are furnished, all apartments are unfurnished.

The rental price (845 euro) is excluding energy costs but including servicekosten.


Details:
- 1 bedroom
- Furnished
- Available 1 September
- Minimal rental period 12 months
- Deposit is 1,5x the monthly rent(gross)

Meer informatie?


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Eindhoven Centrum

Centrum

Het hart van Eindhoven. De grote kledingketens en (mode)warenhuizen zijn gevestigd in de directe binnenstad. Het stadscentrum heeft ook 2 overdekte winkelgebieden: De Heuvelgalerie en het Piazza Center. Daarnaast zijn er ook unieke, kleinere, winkels te vinden. Deze zijn gevestigd in de kleinere zijstraten van de binnenstad en in het winkelgebied "de Bergen".
Eindhoven kent ook een grote diversiteit aan eetgelegenheden. De meeste restaurants zijn te vinden aan de Kleine Berg, Dommelstraat en de Markt. Ook voor de muziekliefhebber heeft Eindhoven veel te bieden, met onder andere gelegenheden als de Effenaar, de Dynamo en het Muziekgebouw Frits Philips is er voor elk wat wils.
Het Philips stadion, thuisbasis van voetbalclub PSV, is aan de rand van het centrum gelegen.

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...