+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Edenstraat , 5615 GA EINDHOVEN

  • Foto 1 van 1

Type:Benedenwoning
Referentie:3602
Beschikbaar vanaf:1-10-2017
Gestoffeerd:Geheel
Woonoppervlakte:65 m²
Kamers:2
Min. huurperiode:12
Max. # personen:2
Kale huurprijs:€ 660/maand
Totale servicekosten:€ 190/maand
Basis huurprijs:€ 850
Waarborgsom:€ 1.700

INSCHRIJVING IS VOL - keurig gestoffeerd, instapklaar 2-kamer appartement gelegen op de begane grond met een circa 30m2 tuin en berging.

Het appartement bevindt zich in een woning bestaande uit 3 geheel zelfstandige woonunits, centraal gelegen in de nabijheid van uitvalswegen, benodigde ( winkel ) faciliteiten en op loopafstand van het Eindhovense centrum.
Globale omschrijving : gedeelde entree. Woonkamer afmeting circa 35 m2 met een open keuken voorzien van koelkast, kookplaat en afzuigkap.
Slaapkamer afmeting circa 14 m2. Ruime badkamer van circa 10 m2 voorzien van een douche en wastafel.
De stoffering van deze woning bestaat uit o.a. laminaat en gordijenen. In totaaliteit is de woning ongeveer 65m2.

Huurprijs is €850,00 incl g/w/l en servicekosten (obv 1 persoon. €900,- ovb 2 personen)
Beschikbaar per 01-10-2017
Minimale huurperiode 1 jaar
De borgstelling bedraagt 2x de maand huur.


De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief.
Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend

Meer informatie?

* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Gestel

Gestel

Gestel is een zuid-westelijk gelegen stadsdeel. Het stadsdeel grenst aan de groene Genneper Parken.
Genneper Parken is een natuur-, sport- en recreatiegebied in het zuidelijk deel van Eindhoven. Zwemmen bij het Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep of schaatsen bij IJssportcentrum Eindhoven. Lekker eten kan na een actieve dag bij Paviljoen Genneper Parken . Het Eindhoven van vroeger kan ontdekt worden bij het Eindhoven Museum, ook onderdeel van de Genneper Parken.
Gestel is ook de plek waar de High Tech campus is gevestigd. De High Tech Campus Eindhoven, voorheen Philips High Tech Campus, is een op technologie gerichte bedrijven-campus aan de rand van Eindhoven en Waalre, langs de A2. Het is gevestigd op het terrein van het NatLab. Van oorsprong is het opgezet door Philips, maar inmiddels is er een veelvoud aan bedrijven gevestigd, wat resulteert in een cluster van technisch-wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling en proces- en productietechnologie. De high tech campus is een middelpunt van technologische ontwikkelingen met meer dan 40 bedrijven en technische instituten die gezamenlijk onderzoek doen.

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...