+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Boschdijk , 5622 PC EINDHOVEN

  • Foto 1 van 1

Type:Appartement
Referentie:2444
Beschikbaar vanaf:Per direct
Woonoppervlakte:36 m²
Kamers:1
Min. huurperiode:6
Max. # personen:1
Kale huurprijs:Verhuurd
Totale servicekosten:€ 108/maand
Basis huurprijs:€ 532
Waarborgsom:€ 532

Keurig gestoffeerde 1-kamer appartement met aparte slaapgedeelte

Keurig gestoffeerde 1-kamer appartement met aparte slaapgedeelte ( vide ) gelegen op de 2de verdieping van een karakteristieke woning waarin zich zowel diverse zelfstandige woonunits als kamers bevinden.
Deze woning is gelegen nabij uitvalswegen en benodigde (winkel) faciliteiten en op korte afstand van het Eindhovense centrum.

Globale omschrijving: gedeelde entree. Trapopgang naar de 2de verdieping.
Woon / slaapkamer afmeting circa 36 m2. Keuken voorzien van een koelkast, kookplaat en afzuigkap. Badkamer met douche. Het toilet dient gedeeld te worden met één medebewoner.

Deze woning is geschikt voor bewoning door 1 persoon. De huurprijs is incl. kosten voor energie, Gemeentelijke Belastingen, kabel en draadloos internet.
Minimale huurperiode 6 maanden.

DHVC Vastgoedservice hanteert een eenmalige bemiddelingscourtage van 100% van de maandhuur excl. 21% BTW en € 75.00 excl. BTW wordt in rekening gebracht voor het opmaken van een huurovereenkomst voor woonruimten en € 150.00 excl BTW voor bedrijfspanden.

Meer informatie?


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Gestel

Gestel

Gestel is een zuid-westelijk gelegen stadsdeel. Het stadsdeel grenst aan de groene Genneper Parken.
Genneper Parken is een natuur-, sport- en recreatiegebied in het zuidelijk deel van Eindhoven. Zwemmen bij het Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep of schaatsen bij IJssportcentrum Eindhoven. Lekker eten kan na een actieve dag bij Paviljoen Genneper Parken . Het Eindhoven van vroeger kan ontdekt worden bij het Eindhoven Museum, ook onderdeel van de Genneper Parken.
Gestel is ook de plek waar de High Tech campus is gevestigd. De High Tech Campus Eindhoven, voorheen Philips High Tech Campus, is een op technologie gerichte bedrijven-campus aan de rand van Eindhoven en Waalre, langs de A2. Het is gevestigd op het terrein van het NatLab. Van oorsprong is het opgezet door Philips, maar inmiddels is er een veelvoud aan bedrijven gevestigd, wat resulteert in een cluster van technisch-wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling en proces- en productietechnologie. De high tech campus is een middelpunt van technologische ontwikkelingen met meer dan 40 bedrijven en technische instituten die gezamenlijk onderzoek doen.

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...