+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Ampèrestraat , 5621 AN EINDHOVEN

  • Foto 1 van 2

  • Foto 2 van 2

Type:
Referentie:2381
Beschikbaar vanaf:Per direct
Woonoppervlakte:23 m²
Kale huurprijs:Verhuurd
Totale servicekosten:€ 90/maand
Basis huurprijs:€ 309
Waarborgsom:€ 618
Nette kamer gelegen op de eerste verdieping van een gezellig studentenhuis. De woning is gelegen nabij benodigde ( winkel ) faciliteiten en het korte afstand van Eindhovense centrum.

Globale omschrijving : afmeting van de kamer circa 23 m2. Gezamelijke faciliteiten o.a. keuken (2x), badkamer (2x) met douche, wastafel en toilet (2x) dienen gedeeld te worden met 11 medebewoners. De borgstelling bedraagt 2x de maand huur.

DHVC VAstgoedservice hanteert een eenmalige bemiddelingscourtage van 100% van de maandhuur excl. 21% BTW en € 75.00 excl. BTW wordt in rekening gebracht voor het opmaken van een huurovereenkomst voor woonruimten en € 150.00 excl BTW voor bedrijfspanden.

Meer informatie?


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...